ОСТАННІ НОВИНИ

МВС не хоче розслідувати факт захоплення української соцмережі

|

Правоохоронні органи досі не відкрили кримінального провадження за фактом рейдерського захоплення першої української мережі «Друзі». Про це Львівському порталу повідомили у інформаційному відділі соціальної мережі.

друзі

За словами одного із засновників СМ «Друзі» Юрія Ковальчука представники МВС затягують час і не хочуть порушувати кримінальне провадження.

«Нас обурює хід розслідування прецеденту із резонансним захопленням української соцмережі. Фактично, правоохоронці не роблять нічого, щоб повернути СМ «Друзі», яку, за нашою інформацією, захопили російські хакери. Ми не відступимо і продовжимо здійснення громадського контролю за правоохоронними органами з метою захисту інформаційного простору України  та доведення сили Закону в нашій державі», – повідомив Ковальчук.

Нагадаємо, в ніч з 1 на 2 жовтня 2015 року сайт зазнав хакерської атаки, після якої адміністрація мережі «Друзі» втратила контроль та доступ до соціального ресурсу. Засновники «Друзів» заявили про численні погрози у свій бік за відмову співпрацювати з проросійськими силами, зокрема, Юрій Ковальчук припустив, що атака невідомих рейдерів помста за патріотичне спрямування мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *