ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України вимучила перемогу в Македонії

|

Черговий нервовий матч видала збірна України. У матчі проти аутсайдера групи С команди Македонії наші довго не могли знайти свою гру, але все ж зуміли розпечатати ворота суперників.

збірна

Весь перший тайм збірна України намагалася намацати ходи в атаці, але всі спроби були марні. Українці нервували і заробляли зовсім непотрібні попередження. Через перебір карток тепер в наступному, ключовому матчі проти Іспанії не зіграють Хачеріді і Сидорчук. А на табло в перерві горіли нулі.

На другий тайм наші вийшли з вогником. І завзятість в атаці принесла свої плоди. М’яч після удару Ярмоленка потрапив у руку захиснику Македонії, який був у воротарському майданчику. Пенальті, чітко виконав форвард “Дніпра” Євген Селезньов.

А за п’ять хвилин до кінця матчу Артем Кравець, який змінив Селезньова, добив господарів. Свої “чергові” три очки наші взяли, але все вирішиться в понеділок у Києві.

Після 9 турів ситуація у групі С виглядає так: 1. Іспанія – 24 очки, 2. Словаччина – 19 очок, 3. Україна – 19 очок … У словаків, які сьогодні сенсаційно програли збірній Білорусі, в останньому турі домашній матч з Люксембургом. А ми повинні перемагати Іспанію, для якої матч у Києві нічого не вирішує. І тоді, путівка на Євро-2016 у нас в кишені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *