ОСТАННІ НОВИНИ

На реконструкцію шкіл, народних домів та медичних закладів області виділили майже 100 мільйонів

|

Упродовж вересня-жовтня Львівщина отримала з державного бюджету субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку в сумі 96,5 млн грн, з яких 65,7 млн грн передано місцевим бюджетам та 3 млн грн – управлінню капітального будівництва облдержадміністрації для спрямування за призначенням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

діти і гроші

За рахунок цих коштів планується добудова шкіл в селах Черниця Миколаївського району, Ролів, що у Дрогобицькому районі, Бортятин Мостиського району, Семенівна, Верхня Білка і Наварія, що на Пустомитівщині. Також заплановано будівництво і реконструкцію  народних домів в селах Мшана, що у Городоцькому районі, Чорнушовичі на Пустомитівщині, Долобів, що на Самбірщині. Кошти підуть і на добудову терапевтичного корпусу Городоцької центральної районної лікарні, будівництво та реконструкцію дошкільних навчальних закладів та інших об’єктів соціально-культурної сфери області.

До речі, в жовтні за рахунок субвенції з державного бюджету перераховано управлінню капітального будівництва облдержадміністрації 15 мільйонів гривень на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *