ОСТАННІ НОВИНИ

«Кредобанк» започаткував програму винагород для всіх своїх клієнтів

|

«Кредобанк» вперше в Україні впровадив програму лояльності MasterCard Rewards для користувавчів усіх емітованих ним карток MasterCard, незалежно від їхнього класу. У зв’язку із стартом цього проекту, банк провів невеликий квест для першопрохідців цієї програми. У квесті взяла участь і кореспондент Львівського порталу.

Без імені

«Кредобанк» запропонував виконати 8 завдань квесту, що стосуються 8 різних сфер життя людини: здоров’я, оточення, стосунки, кар’єра, саморозвиток, тощо. За результатами квесту в рамках програми лояльності MasterCard Rewards користувачу нараховуються бонусні бали, які потім можна обміняти на цінні подарунки.

Від так журналіст Львівського порталу впродовж тижня виконував різні завдань, такі як: обід з друзями, похід у кіно з сім’єю, урок верхової їзди та навіть відвідини SPA-салону. Таким чином вдалося весело провести час та ще й отримати чимало бонусів, які згодом можна обміняти на чудові подарунки.

Отримати бонуси може кожен клієнт «Кредобанку». Дізнатися про накопичені бонусні бали за транзакції клієнти можуть на сайті програми, або за телефоном гарячої лінії. Бонуси нараховуються за всі операції з оплати товарів і послуг у всіх торгових мережах та інтернет-магазинах будь-якої країни світу. Ці бали можна обмінювати на різноманітні подарунки з каталогу MasterCard Rewards: подорожі, ґаджети, аксесуари для спорту та відпочинку, товари для дітей, товари для домашнього затишку та багато іншого. Щоб накопичувати бали швидше, можна робити це разом: об’єднати в один бонусний рахунок декілька карток, підключивши послугу «Родина» у відділенні банку.

Як показує світова практика, програми лояльності та впровадження інновацій є одним із найбільш ефективних способів утримання клієнтів. Згідно з даними дослідження 2020 Foresight Research Report[1], збільшення витрат на такі програми прямо пропорційне зростанню кількості та обсягу безготівкових розрахунків.

Окрім того користувачі преміальних карток Platinum MasterCard  Debit Platinum MasterCard від «Кредобанку» тепер також можуть скористатися цілодобовою допомогою та консультаціями від сервісу MasterCard Консьєрж та на особливих умовах відвідувати бізнес-зали понад 500 аеропортів світу завдяки програмі LoungeKey.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *