ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Сихівської завершать до кінця тижня

|

У Львові до 10 жовтня мають завершити реконструкцію вулиці Сихівської. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

original-1441797363

Роботи з реконструкції дороги на вулиці Сихівській розпочались 1 вересня. За цей час тут виконано заміну водопровідних переходів, встановлено дощоприймальні колодязі та нові бордюри, а також виконано регенерацію дорожньої основи за технологією «холодний ресайклінг» на товщину 22 см. Завершуються роботи із влаштування асфальтобетонного покриття. Станом на сьогодні, роботи виконано на 85%. Залишилось ще відремонтувати світлофорний об’єкт та нанести дорожню розмітку.

Замовник будівельних робіт – департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Роботи виконує ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». На об’єкті працює 8 одиниць техніки. На час ремонту тут організовано реверсний рух транспорту.

«Сихівчани довго очікували масштабного ремонту вулиці Сихівської, адже з року в рік ми робили лише поточний ремонт, латали ямки. Цьогоріч розпочали капітальні ремонти. З 1980-го року, з моменту створення Сихівського району, вул. Сихівська не ремонтувалася», – підкреслює голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

«На вулиці Сихівській максимальна товщина асфальту – 4 см. Для такої магістральної дороги така товщина є недостатньою, тому тут завжди були проблеми. Цього року вже буде зроблено якісно та надійно», – додає начальник управління житлового господарства Юрій Голець.

Нагадаємо, реконструкція вул. Сихівської загалом передбачала влаштування дорожнього покриття з асфальту (17251 м2), ремонт бічних проїздів (1827 м2), ремонт технічних тротуарів (1045 м2), заміну переходів водопроводу через дорогу (3 шт.), заміну дощоприймачів (20шт.) та ремонт світлофора.

Довідка

Загалом у 2015 р. районним адміністраціям міста виділили 104 млн. грн. для проведення поточних ремонтів проїжджої частини та тротуарів. Відтак, упродовж року заплановано відремонтувати 180 тис. м2. доріг та 60 тис. м2 тротуарів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *