ОСТАННІ НОВИНИ

«Atlasglobal» готує авіарейси до Неаполя та Москви

|

Українська донька турецької авіакомпанії «Atlasglobal», яка розпочала свою діяльність із авіарейсів до Стамбула, готується до відкриття внутрішніх рейсів між українськими містами. Наступним кроком компанії стане авіасполучення Львова із Неаполем та Москвою. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомили представники «Atlasglobal», передає кореспондент Львівського порталу.

41

ТОВ «Авіакомпанія «Atlasjet Україна», відома як «Atlasglobal» нещодавно запровадила рейси до Стамбула зі Львова, Харкова та Запоріжжя. Сьогодні компанія планує розпочати й внутрішні рейси. Представники авіаперевізника запевнили, що вже отримали усі необхідні дозволи та розробляють графік польотів. Водночас керівництво компанії анонсувало появу нових рейсів зі Львова.

«На внутрішні рейси ми отримали усі необхідні дозволи та працюємо над графіком рейсів. Зокрема Львів – Київ, та можливо Львів – Харків. Працюємо над тим, щоб якомога краще задовольнити потреби наших пасажирів. Водночас вже плануємо рейс до Неаполя, а також на 80% упевнені, що буде рейс до Москви», – заявили керівники «Atlasglobal» у Львові.

Також авіакомпанія веде перемови щодо створення у Міжнародному аеропорті імені Данила Галицького так званої «бізнес-зони». Така зона вже діє у Стамбулі.

Окрім повноцінних обідів та перевезення багажу до 30 кг відданих клієнтів потішать світовою практикою – підрахунку миль кожного перельоту, які згодом можна обміняти на безкоштовний квиток.

Фото : Андрій Котенський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *