ОСТАННІ НОВИНИ

Товари Львівської тютюнової фабрики нелегально переправляють через кордон на воді

|

Сьогодні, 7 жовтня,  близько опівночі співробітники Держприкордонслужби в результаті оперативного відпрацювання транскордонного каналу контрабанди цигарок, затримали на Волині велику партію тютюнових виробів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

тютюн

З настанням темряви прикордонники виявили мікроавтобус Мерседес Спрінтер та трьох невідомих, які збили замок на воротах через контрольно-слідову смугу, заробили сліди за допомогою граблів та вирушили до кордону. Під’їхавши до берегу Західного Бугу вони винесли з автомобіля замотані у поліетилен 130 ящиків цигарок, 4 гумових човна та рушили до води. Після фіксації всіх елементів доказової бази, порушників затримали. Ними виявились 36-,32- та 26-річні мешканці прикордонних населених пунктів.

Також встановлено, що, ймовірно, значна частина цигарок є контрафактною продукцією Львівської тютюнової фабрики. На незаконній діяльності цього підприємства вже не одноразово наголошувала Держприкордонслужба.

Затриманню передувала низка заходів як на території України, так і в Польщі. В результаті активної взаємодії із польськими колегами по обидва боки кордону були виявлено понад 20 осіб, причетних до діяльності даного контрабандного каналу. Наразі незаконну діяльність задокументовано, вилучені цигарки передано компетентним органам.

Тривають подальші слідчі дії.

Фото:  radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *