ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині орудує банда шахраїв. Лже-священик гіпнотизує людей і виманює гроші

|

Правоохоронці попереджають мешканців Львівщини про злочинне угруповання, яке орудує в області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

1425548879_red-03

За словами правоохоронців, на території сіл Львівської, Івано- Франківської та Тернопільської областей діє злочинне угрупування у складі не менше двох осіб.

«Зловмисники, один з яких переодягнений у одяг священика, входять у довіру до людей з метою заволодіти їх грошима та матеріальними цінностями. Переважно жертвами шахраїв стають літні люди. Не виключено, що під час скоєння злочинів шахраї застосовують щодо своїх жертв гіпноз», –  зазначили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Отож, правоохоронці нагадують мешканцям бути пильними та обережними, спілкуючись з незнайомими людьми, особливо у випадках, коли ці люди ведуть мову про пожертви, благодійні внески, обмін речей, знімання вроків, передбачення майбутнього та інші подібні випадки.

«Дуже часто, використовуючи подібні приводи, шахраї намагаються заволодіти вашими грошима та цінними речами. Не дайте шахраям обдурити себе. Про усіх підозрілих осіб повідомляйте у територіальні підрозділи міліції або на оперативну лінію 102», – наголосили правоохоронці.

Фото: provce.ck

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *