ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові відкрили Центр надання адміністративних послуг

|

Для мешканців Сихівського району відкрили новий Центр надання адміністративних послуг на пр. Червоної Калини, 72А. Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги, отримати результат послуги – все це доступно для сихівчан у новому офісі ЦНАП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

foto4

«Коли ми сьогодні говоримо про ефективне управління в країні чи в місті, то розуміємо під цим не лише фахових працівників тих чи інших структур, а й змінену філософію роботи – відкрита, доступна влада, яка спілкується зі своїми мешканцями, оперативно і якісно надає усі необхідні послуги і прозоро звітує про свою роботу.

Сьогодні ми говоримо про зміну якості надання послуг – електронний документообіг в міській раді, електронну картку мешканця, єдиний портал електронних послуг. Ми використовуємо досвід провідних країн», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Оновлені центри плануємо відкрити у всіх районах нашого міста. Це, перш за все, зручність для мешканців міста Львова. Після відкриття ЦНАП на пр. Червоної Калини, 72А мешканцям Сихівського району не потрібно їхати у Львівську міську раду, аби подати звернення, записатись на прийом до посадовця, в тому числі і до міського голови, подати заяву на отримання адміністративної послуги, отримати результат послуги. Все це можна зробити у Центрі надання адміністративних послуг Сихівського району», – розповідає начальник адміністративно-господарського управління Львівської міської ради Валентина Бартошик.

foto2

Окрім того, збільшився перелік послуг, які можна отримати в ЦНАП. Зокрема, мешканці можуть звернутися за послугами:

  1. Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі і документів дозвільного характеру);
  2. Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 20- та 45-річного віку, реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання громадян);
  3. Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);
  4. Держземагентства у м. Львові Львівської області;
  5. Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації);
  6. Держгімпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів тощо).

Роботу нового офісу забезпечуватимуть 12 адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради. Також до роботи плануємо залучити фахівців відповідних державних органів (міграційної служби, реєстраційної служби) для надання консультацій та роботи в ЦНАП м.Львова на пр.Червоної Калини.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *