ОСТАННІ НОВИНИ

Детективи НАБУ складають списки чиновників - корупціонерів   

|

До призначення антикорупційного прокурора детективи НАБУ формуватимуть досьє на чиновників та напрацьовуватимуть аналітичні матеріали. Про це заявив Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник в інтерв’ю виданню «Голос України», інформує кореспондент Львівського порталу.

детектив www.chaskor.ru

Ситник наголосив, що у першу чергу детективи НАБУ «ревізуватимуть дії нинішньої влади», а результатом майбутніх розслідувань мають стати рішення суду.
«Суспільство вже втомилося від гучних затримань, які потім нічим не закінчуються. Гучні показові затримання починають дратувати, оскільки суспільство очікує результатів у вигляді повернення до бюджету корупційних коштів і справедливого покарання за скоєння корупційних злочинів. Президент України також наголошує на тому, що потрібно відмовитися від практики піару на порушених кримінальних провадженнях і орієнтуватися не на кількість затриманих, а на кінцевий результат», – зазначив Ситник.
Також на думку Ситника, «боротьба з корупцією повинна бути спрямована не проти чиновників, а на зниження корупційних ризиків у державі». Зокрема, це стосується підвищення зарплати чиновників,  зниження кількості контролюючих органів та залучення інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *