ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові псевдокредитори видурили у клієнтів 250 тисяч

|

Працівники Личаківського райвідділу міліції проводять розслідування у межах кримінального провадження, відкритого щодо керівника однієї із кредитних установ. Вже встановлено 38 потерпілих, яким було завдано збитки на загальну суму майже 250 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

кредит

Фінансове підприємство було створене 43-річним мешканцем Житомира, і мало філії в багатьох містах України. У Львові така філія розташовувалася на вулиці Героїв УПА і налічувала двох працівників.

«Використовувалася схема, розрахована на довірливих людей. Тим, хто хотів взяти кредит, пропонувалося спочатку зробити перший внесок. В подальшому клієнт мав щомісяця сплачувати певну суму на рахунок фірми. Чим значнішою вона була, тим більше шансів начебто мав громадянин щоб отримати кредит, який надавався за результатами… розіграшу. Сьогодні правоохоронці встановили тільки одну особу, якій пощастило взяти позику», – повідомив начальник Личаківського райвідділу міліції підполковник міліції Андрій Таран..

Директору кредитної установи оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). За його скоєння визначене покарання у вигляді штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Щодо зловмисника суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Проводяться слідчі дії.

Фото: www.depo.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *