У Львові перекрили два крупні канали постачання наркотиків

|

З початку року працівники сектору боротьби з незаконним обігомнаркотиків Шевченківського райвідділу міліції разом ізспівробітниками управління БНОН Головного управління МВСУкраїни у Львівській області перекрили декілька каналів постачання наркотиків на територію регіону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

наркотики

Як  розповів старший оперуповноважений сектору БНОН Шевченківськогорайвідділу внутрішніх справ старший лейтенант міліції Остап Кравчук, одиніз таких каналів навіть має міжнародний статус.

Після того, як оперативники отримали інформацію про можливе транспортування наркотиків з Італії на Львівщину через пункт пропуску «Тиса», було прийняте рішення їхати у Закарпаття. При огляді мікроавтобусу«Спринтер», що в’їхав з-за кордону на територію України, правоохоронцівиявили пакет із написом «Дрогобич».

У вилученій посилці знаходилося майже 100 таблеток «Бупренорфіну» -забороненого у нас медичного препарату. У багатьох країнах світу вінвважається одним із найуживаніших та найнебезпечніших наркотиків.Загальна вартість партії таких пігулок становить близько тисячі доларів США.

Правоохоронці замінили наркотичний препарат на нешкідливі таблетки, і пакунок поїхав далі до Дрогобича. При його одержані був затриманий ранішесудимий 52-річний місцевий мешканець, який у цей момент вже знаходився устані наркотичного сп’яніння.

Цього року працівники Шевченківського райвідділу міліції також викрили щеодну групу наркоторговців. Від одного із споживачів «Субутексу» оперативники дізналися, хто саме його продає. В результаті вжитих заходівбуло встановлено дев’ять осіб, причетних до збуту наркотиків. Отримуваливони «Субутекс» від мешканця Ходорова, якому препарат постачала з-закордону. Загалом у зловмисників було вилучено 30 таблеток препарату та інші речові докази їх протиправних діянь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *