ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська дизайнерка представила колекцію одягу у Чикаго

|

Український дизайнер Роксолана Богуцька показала свою колекцію на Latino Fashion Week (LFW) у Чикаго, передає УНН.

1

До США дизайнерка привезла колекцію суконь, пальт та взуття – усе з національним колоритом.

Latino Fashion Week, створений дев’ять років тому для підтримки талановитих латиноамериканських дизайнерів, сьогодні є визнаною подією у світі моди. Участь у ньому беруть як місцеві, так і національні, і навіть міжнародні дизайнери.

У рамках тижня моди Роксолана Богуцька була однією з трьох дизайнерів, що презентували свої колекції на фінальному вечорі. Разом із нею свою роботу демонстрували Adan Terriquez з Мексики та Laura Santana з Еквадору.

2

“Ми дуже раді, що цього року представляємо українського дизайнера. Її колекція дуже цікава і чудово відповідає нашому плану відкриття для Чикаго кращих міжнародних дизайнерів”, – розповів співзасновник Latino Fashion Week Цезар Ролон.

Окрім того, на показі представники української діаспори у Чикаго збирали кошти на допомогу дітям та родичам загиблих воїнів АТО.ю Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила громадська діячка та журналістка Мирослава Гонгадзе, передає кореспондент Львівського порталу.

«Мала нагоду сьогодні стати учасником красивої події. Українці Чікаго збирали гроші на допомогу сиротинцями та родинам загиблих героїв. Дякую неприбутковій Чикагській організації Українські жінки у бізнесі за жертовність і можливість долучитись до благодійної справи», – йдеться у повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *