ОСТАННІ НОВИНИ

Директор АТП-1 напав на автомобіль із жінкою та дитиною, – активіст

|

За хуліганські дії, поліція затримала директора АТП-1 Михайла Сидоровича, який напав на автомобіль із жінкою за кермом. Про це у спільноті «Варта1» повідомив активіст «Дорожнього контролю» Сергій Круглов, передає кореспондент Львівського порталу.

7

За словами С. Круглова, посадовець обламав дзеркало автомобіля жінки, яка була в середині із 4-річним сином, і втік з місця події.

9«Подія трапилася сьогодні (приблизно о 18:35) на вулиці Наукова, коли Ірина з чотирирічним сином на своєму авто, спускалася від Аквапарку і хотіла перелаштуватися в третій ряд (вул.Наукова), для розвороту на світлофорі. Сидоровичу, який їхав у тому ж ряду, це не сподобалося і він вирішив розібратися по «чоловічому». Коли автомобілі один за одним стали на світлофорі, він вийшов з свого автомобіля, почав смикати дверцята авто жінки, але не зміг їх відчинити. В результаті, він просто обламав дзеркало і втік з місця події. Знайти хулігана змогли лишень поліцейські, яким жінка показала фото автомобіля зловмисника», – повідомив Сергій Круглов.

Ативіст розповідає, що жінка зупинила поліціянтів показала фото кривдника і вони його знайшли та доправили в патрульній машині до райвідділу.

8

«Зараз Ірина пише заяву в Франківському РВ, а Сидорович дзвонить до якогось Романовича і пробує порішати», – додав Сергій Круглов.

Як відомо, львівське міське комунальне підприємство АТП №1 – найбільший перевізник Львова.

Фото: Сергій Круглов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *