ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики порушили перемир’я на Донбасі

|

Упродовж минулої доби зафіксовано один випадок відкриття вогню на Донбасі з боку незаконних збройних формувань. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

ато

У зоні АТО упродовж вчорашньої доби противник повністю дотримувався мирних домовленостей. Водночас учора наші спостерігачі на тимчасово окупованій території все ж зафіксували відкриття вогню ворогуючою стороною.

О 10:45 терористи за 2 кілометри від Гранітного, що на Маріупольському напрямку, били з автоматичного гранатомету в напрямку лінії розмежування.

Фактична відсутність обстрілів українських позицій, мирних населених пунктів бойовиками дозволила і на ділі успішно реалізовувати роботи у соціальних і гуманітарних сферах.

Нещодавно у селищі Бердянське за сприяння груп цивільно-військового співробітництва Збройних сил України розпочалися роботи з відновлення водопостачання та ремонту центральних доріг.

Крім того, у селище Алексіївка Великоновосілківського району Донецької області, де дислокується одна з частин сил АТО, офіцери цивільно-військового співробітництва доставили понад 5 тон вугілля.

Нагадаємо, сьогодні українська сторона розпочне відведення озброєння калібром менше 100 мм.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *