ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався перевезти понад 2000 пачок сигарет у подвійному дні автомобіля

|

Учора, 30 вересня, в автомобільному пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники Львівської митниці ДФС викрили спробу незаконнного переміщення сигарет з приховуванням від митного контролю з використанням спеціально виготовлених сховищ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФМ у Львівській області.

сигарети

Так  47-річний українець, що проживає в Тернопільській області, прибув легковим автомобілем в зону митного контролю  смугою  руху «зелений коридор»  в напрямі виїзд із України.

Під час опитування громадянин заявив про відсутність товарів, які приховані від митного контролю. Після візуального огляду автомобіля у митників  виникла підозра щодо можливого переміщення в транспортному засобі приховуваних товарів. У зв’язку з цим автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там із застосуванням технічних засобів митного контролю  в підлоги, під задніми пасажирськими кріслами  в спеціально переобладнаній кустарним способом  конструктивній порожнині кузова, було виявлено приховані сигарети з фільтром.  Загалом виявлено 2200 пачок сигарет біло-червоного кольору марки «MARLBORO» з марками акцизного збору України.

Так, наш співвітчизник своїми діями порушив митні правила, відповідальність за які передбачено ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Приховані сигарети вартістю 48400 грн та автомобіль, вартість якого буде встановлено додатково,  вилучено. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, справу буде скеровано до суду, який визначить покарання правопорушнику.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *