ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оберуть найкращого кондитера України

|

Вже традиційно восени, 16 – 18 жовтня, у Львові відбудеться Національне Свято Шоколаду. Цього року свято особливе тим, що компанія BISCOTTI започатковує щорічний Національний  чемпіонат з кондитерського мистецтва «BISCOTTI chef  кондитер»  з метою розвитку  культури  кондитерського мистецтва та популяризації професії кондитера в Україні. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

кондитери

Стратегічним партнером чемпіонату виступає DGF International Culinary Concept, а спеціальним – DGF International Culinary School. Чемпіонат відбудеться 17-18 жовтня 2015 року у Львівському палаці мистецтв у рамках Національного Свята Шоколаду.

До участі в чемпіонаті запросили кондитерів, шеф-кондитерів, помічників шеф-кондитерів, шоколатьє.

Кожен учасник протягом двох днів Національного чемпіонату з кондитерського мистецтва  повинен приготувати 1 шоколадну скульптуру, 1 торт (антреме) з двома видами начинок  та смаків та 1 вид цукерок. Обов’язковою є презентація готових кондитерських виробів. Оцінювати майстерність восьми учасників буде журі чемпіонату, до складу якого увійдуть високопрофесійні шеф-кондитери французької кулінарної школи DGF International Culinary School, спеціально запрошений французький шеф світового рівня та найкращі українські експерти.

Переможець буде нагороджений титулом «Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року».

Офіційні правила участі в Національному чемпіонаті з кондитерського мистецтва опубліковані на сайті в розділі «Chef кондитер».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *