ОСТАННІ НОВИНИ

Стартувала інформаційна кампанія «Твій Голос»: українців закликають йти на вибори

|

Напередодні виборів в місцеві органи влади, які відбудуться в Україні 25 жовтня, стартував третій етап інформаційної кампанії «Твій Голос!». Цей проект є абсолютно аполітичним та відомий тим, що об’єднав знаменитих українців заради однієї мети – навчити молодь відповідальності за свій голос. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

55eed7956a240-sho-take-vibori

Раніше в рамках «Твій Голос!» українські музиканти, теле- та радіоведучі, спортсмени, громадські діячі та успішні бізнесмени закликали молодь прийти на вибори. Щоб донести молодим українцям важливість кожного голосу свої відеозвернення записували співачка та громадський діяч Руслана, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, співак Олександр Положинський. Також у проекті прийняли участь музичні гурти «ТНМК», «С.К.А.Й», «Крихітка». Осторонь не залишись і телеведучі Олександр Педан та Сергій Притула. Багато інших відомих українців вже приймали участь в інформаційній кампанії «Твій голос!»: Світлана Тарабарова, Ольга Цибульська, Анна Завальська, Рома Бахарєв (BAHROMA), Тимофій Нагорний, Анжеліка Рудницька, Деніс Мінін, Дзідзьо, ЯрмаК, Олексій Кузнєцов, Віктор Павлік.

Організатори кампанії сподіваються, що цього року українські зірки знову підтримають проект, і висловлять свою активну громадянську позицію.

«Ми прийняли рішення продовжити «Твій Голос!», оскільки розуміємо, що ситуація на виборах лишається катастрофічною. Крім того, що в нашій країні до сих пір можна купити голоси, молодь досі не цікавиться передвиборчими програмами політиків і зовсім не знає, що вони обіцяють. А як можна зробити усвідомлений вибір не поцікавившись планами політика? Ми сподіваємося, що амбасадори попередніх кампаній підтримають нас знову, вже до проекту приєднались Руслана, Валерій Харчишин та готуємо відеоозвернення інших амбасадорів. Цього разу ми плануємо провести зустрічі амбасадорів зі студентами в університетах та донести важливість кожного їхнього голосу, донести важливість усвідомленого вибору», – розповів про плани ініціатор проекту Олександр Санченко.

Нагадаємо, що «Твій голос!» – це інформаційна кампанія, організаторами якої є активна молодь України. Цей проект абсолютно аполітичний. Вперше інформаційна кампанія проводилася перед президентськими виборами 2014 з закликом «Твій голос – твоє майбутнє!». Оскільки, система виборів в Україні досі далека від ідеальної, було прийнято рішення продовжити інформаційну кампанію «Твій голос!». Цього разу мета проекту – закликати молодь прийти на вибори і розповісти про важливість прийняття рішень на виборах, для формування майбутнього країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *