ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний юнак заснув прямо в авто

|

П’яний юнак відмовив поліцейським у проханні вийти з машини та ліг спати просто в авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

xw_1031228

«В ночі екіпаж, який патрулював вулицю Сахарова, помітив автомобіль марки Мерседес Е200, який рухався без увімкнених фар. Аби зупинити транспортний засіб поліцейські увімкнули червоне світло проблискових маячків і через гучномовець попросили зупинитися водія. Однак він не відреагував. Через двісті метрів авто повернуло у двір, в якому виявився глухий кут – в‘їзд до Академії сухопутних військ. Патрульні пояснили водієві причину зупинки автотранспорту та попросили пред’явити документи. За словами хлопця, документів при ньому не було», – йдеться у повідомленні поліції.

Під час розмови з автомобіля було чутно запах алкоголю. На прохання вийти з авто і пройти перевірку на пристрої драгер водій відмовився і зачинився в авто. Хлопець опустив своє крісло і ліг спати. Усі спроби екіпажу провести перемовини з водієм закінчувалися невдачею.

О сьомій ранку з території академії виїжджала фура, тому патрульні вже збиралися викликати евакуатор, але раптом водію стало погано і він вийшов з авто.

«23- річного хлопця доставили до райвідділу, а звідти на експретизу. Згодом склали чотири протоколи: за непокору законній вимозі працівника поліції, за керування транспортним засобом в темну пору доби без увімкнених зовнішніх освітлювальних приладів, за не пред‘явлення документів на вимогу працівника поліції і за відмову від огляду на стан алкогольного сп’яніння», – додають в поліції.

Автомобіль хлопця забрав батько, який написав розписку і пообіцяв провести профілактичну бесіду з сином.

Фото : Look

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *