ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці «прикрили» групу наркобізнесменів

|

Працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області викрили та затримали злочинне угруповання, причетне до розповсюдження наркотичних засобів. Зловмисники займалися не тільки торгівлею, а й постачанням наркотиків на територію Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

наркоторговці

Як повідомив начальник управління БНОН ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус,задокументовано понад 60 епізодів протиправної діяльності зловмисників. Зокрема, йдеться про реалізацію медичного препарату «Субутекс» (бупренорфін) на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Під час оперативно-слідчих заходів було встановлено, що до злочинної групи входило четверо раніше судимих місцевих мешканців. Організував її 35-річний львів’янин, залучивши до «бізнесу» трьох своїх товаришів у віці від 26 до 32 років. Встановлено, що «Субутекс» їм постачали з іншої області України.

наркоторговці1

В ході санкціонованих обшуків у підозрюваних було вилучено наркотичні засоби («Субутекс» та марихуану), банківські картки, на які перераховувалися кошти за їх реалізацію, інші речові докази протиправних діянь.

Усі четверо зловмисників затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Трьом із них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одного відпущено під заставу. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *