ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-директора Львівського бронетанкового затримали за участь у корупційних схемах

|

Екс-директор Львівського бронетанкового заводу був причетний до корупційних схем. Про це повідомляє головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

5

“Чи важко зараз виявляти розкрадання державних коштів на оборону? Відповім правду – надзвичайно важко. Закон вимагає від нас знайти докази і надати їх до суду. Схеми економічних злочинів стали ще більш цинічно” вишуканими “і складними, а свідки (в більшості випадків з різних причин) говорять неправду. Але сьогодні звітуємо про успіх. Спрацювали спільно: генеральний директор” Укроборонпрому “передав військовій прокуратурі інформацію контрольно-ревізійної групи концерну про можливе привласненні державних коштів директором Львівського бронетанкового заводу; військова прокуратура Західного регіону провела розслідування; оперативні працівники управлінь протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Івано-Франківській області та УСБУ у Львівській області професійно і швидко виконали негласні слідчо-розшукові дії “- йдеться у повідомленні.

1

2

Слідство підозрює колишнього керівника держпідприємства” Львівський бронетанковий завод “в тому, що він протягом грудня 2014 – січні 2015 років, за попередньою змовою з іншими особами і з використанням підприємств з ознаками фіктивності, зловживаючи службовим становищем, заволодів державними коштами оборонного замовлення у сумі понад 2 млн. гривень, які призначалися для ремонту в зону АТО 31 одиниці БМП-1, а також двигунів УТД-20 “.

3

4

“Сьогодні проведені обшуки в цього” горе “ремонтника. Підозрюваний саме зараз доставлений до Шевченківського районного суду міста Львова для обрання запобіжного заходу. Військовий прокурор просить” арешт “- резюмував Матіос.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *