ОСТАННІ НОВИНИ

Україна та ще чотири країни домовилися працювати разом, щоб покарати винних у трагедії Боїнга

|

Австралія, Нідерланди, Бельгія, Малайзія та Україна домовилися про спільну роботу задля покарання винних у трагедії літака “Малайзійських авіаліній”. Про це повідомила прес-служба президента Петра Порошенка після того, як він провів у Нью-Йорку зустріч із керівництвом Австралії, Нідерландів, Бельгії та Малайзії, інформує кореспондент Львівського порталу.

Боїнг 777 24tv.ua

Згідно з інформацією, глави делегацій держав-учасниць Спільної групи з розслідування авіакатастрофи літака МН-17 висловили розчарування російським вето під час голосування в Радбезі ООН за резолюцію про створення трибуналу для розслідування катастрофи, що відбулося 29 липня.

Учасники від Австралії, Нідерландів, Бельгії, Малайзії та України домовились про подальшу координацію та спільну роботу з метою покарання винних у трагедії літака “Малайзійських авіаліній”.

Голландська сторона повідомила, що 15 жовтня відбудеться презентація результатів міжнародного незалежного розслідування.

Раніше прем’єр-міністр Австралії Тоні Ебботт заявив, що він переконаний в тому, що проросійські бойовики збили малайзійський лайнер 17 липня 2014 року над Донбасом навмисне.

Внаслідок катастрофи загинули всі 298 осіб, хто знаходився на борту, дві третини з яких були громадянами Нідерландів.

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *