ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських художників запрошують на пленер з винагородою

|

У неділю, 4 жовтня, відбудеться заключний, четвертий етап пленеру «Lviv Seasons». Пленер проходитиме у парку «Високий замок» на площі поблизу ресторану, за адресою вулиця Високий Замок, 3. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Пленер

До участі запрошуються молоді художники віком від 15 до 30 років. У попередніх етапах брали студенти та випускники Львівської національної академії мистецтв, Української академії друкарства, коледжу ім. І. Труша.

Пленер проводиться на конкурсній основі. Переможці отримають дипломи та грошові премії в розмірі 300, 200 та 100 грн. відповідно за 1,2 і 3 місце. Визначатимуть переможців глядачі – перехожі жителі та гості міста, які в цей час знаходитимуться в парку.

Техніка виконання, стилістика, формат роботи довільні.
Мета проекту – залучити та мотивувати творчу молодь до активної участі в мистецькому процесі та створенні культурного середовища в різних локаціях Львова. Результати пленеру буде викладено в каталозі Першої вистаки пленеру «Lviv Seasons», відкриття якої відбудеться 14 жовтня у галереї Львівської національної академії мистецтв.

9.00 відбудеться збір та реєстрація учасників заходу.

9.30 учасники розійдуться по різних локаціях парку «Високий замок» і протягом 4-х годин малюватимуть пейзажі.

14.30 – 15.00 сформується експозиція на каркасній виставковій конструкції.

16.00 – 17.00 буде проходити голосування глядачами та перехожими на визначення переможців пленеру.

17.30 – нагородження переможців.

Куратор проекту – Іван Білан – кандидат мистецтвознавства, викладач кафедри Історії і теорії мистецтва Львівської національної академії мистецтв. Команда: Соломія Якимів – дизайнер, керівник ГО «МО «Текстура»; Іванна Назарійчук – дизайнер-модельєр, секретар ГО «Молодь за зміни»; Кирило Білан – дизайнер, мистецтвознавець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *