ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську бабусю ошукали квартирні аферисти

|

До Сихівського райвідділу міліції 26 вересня звернулася 84-річна львів’янка, яка заявила про те, що на старості років фактично залишилася без даху над головою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

квартирні афери

За словами пенсіонерки, 15 травня вона та мешканка одного із сіл Миколаївського району в присутності нотаріуса уклали договір купівлі-продажу квартири. Попри це, як запевнила правоохоронців заявниця, вона й гадки не мала, що в документі фігурує житло.

Вважаючи, що йдеться про довічне утримання та маючи поганий зір, жінка підписала договір навіть не читаючи його. До усього, жодних грошей за начебто продану квартиру пенсіонерка не отримувала.

Працівники Сихівського райвідділу міліції наразі встановлюють обставини справи. Якщо факти, викладені у заяві, підтвердяться то мова може йти про скоєння злочину, передбаченого ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Фото: congressworld.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *