ОСТАННІ НОВИНИ

Фіскальна служба може зірвати ремонті доріг

|

Фіскальна служба хоче підвищити план митного та податкового збору, що позбавить Львівщину фінансів для ремонту доріг. Про це сьогодні заявив очільник ЛОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

21

На Львівщині дороги ремонтуються за рахунок митних та прикордонних платежів, надходження, яких перевиконують план. Згідно постанови Уряду, 50 % суми від перевищення плану йде на ремонт доріг.

Завдяки новому закону вже відремонтована дорога Львів – Червоноград, ремонтується дорога Львів – Радехів – Луцьк та Сколе – Славськ.

Проте, за словами Олега Синютки, сьогодні з’явилася невтішна новина: «фіскальна служба хоче підвищити нормову планку». На його думку, це саботаж проти керівництва держави та усіх мешканців Львівщини.

«Ми отримали 30 мільйонів гривень на ремонті дороги Львів – Радехів та близько семи на ремонті дороги Сколе – Славськ. Цього місяця ми планували отримати ще 50 – 60 мільйонів. Люди почали активно сплачувати мито та податки, адже побачили ремонти доріг. Але сьогодні з’явилася звістка, що фіскальна служба хоче підвищити відсоткову планку. Це позбавить нас можливості ремонтувати дороги. Львівщина вже виконала план ремонту доріг,проте ми хочемо максимально покращити наші дороги. Таке рішення фіскалів-це саботаж проти Уряду та мешканців Львівщини», – переконаний Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *