ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався перевезти до Польщі понад три тисячі сигарет, сховавши їх серед плит ДСП

|

Прикордонники Львівського загону в одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею запобігли спробі незаконного переміщення контрафактних тютюнових виробів у дерев’яних плитах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

IMG_0073

Так, учора, 27 вересня, в пункт пропуску «Рава-Руська» на смугу руху «червоний  коридор» прибув мікроавтобус  «ГАЗ» під керуванням громадянина України. Правоохоронці уже мали випереджувальну інформацію щодо можливої наявності в автомобілі контрафактних сигарет. Крім того під час огляду транспортного засобу також спрацював службовий собака. Тому з метою недопущення протиправної діяльності автомобіль правоохоронці направили на поглиблений огляд, де у ході перевірки спільна група у складі співробітників Держприкордонслужби та працівників митниці виявила у кузові серед обклеєних з усіх сторін шпоном плит ДСП сховок з тютюновими виробами «LM», «Camel» та «Kent». У такий спосіб водій намагався перевезти до Польщі майже 3,5 тисяч пачок сигарет.

IMG_0087

 

IMG_0103

На водія транспортного засобу складено протокол про порушення митних правил. Сума вилученого товару наразі встановлюється.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *