ОСТАННІ НОВИНИ

Про порушення під час місцевих виборів повідомлятимуть онлайн

|

За допомогою геоінформаційної системи (ГІС) «Вибори-2015» громадяни та представники мас-медіа зможуть отримати актуальну інформацію про стан правопорядку під час виборчої кампанії по всій державі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

вибори

«Банер із посиланням на ГІС «Вибори-2015» розміщений на офіційному веб-сайті МВС України. Геоінформаційна система дає змогу в режимі реального часу довідатися про кількість та характер правопорушень в тому чи іншому населеному пункті», – зазначив керівник Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України Василь Буржинський.

Крім того, за словами Василя Буржинського, з використанням ГІС«Вибори-2015» можна отримати інформацію, на якій стадії розгляду перебуває кожен окремий факт.

«У МВС існує робоча група, яка редагує повідомлення, які надходять від громадян. Вони вибирають помилково позначені повідомлення та видаляють   установчі дані осіб – особливо заявників та відносно кого було заявлено про правопорушення з текстів повідомлень.  Це робиться відповідно до закону «Про захист персональних даних», – зауважив начальник Департаменту  інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *