ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти створили анімаційний мультик-казку

|

У Львові вихованці дитячих клубів Залізничного району створили мультфільм. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міськради.

9

«Байку про той світ» діти презентуватимуть в понеділок, 28 вересня, в «Родинному клубі» (вул. Петлюри, 47). Першими його побачать однолітки з інших гуртків дитячих клубів.

«Мультик створено в рамках проекту «Анімаційні канікули», який стартував ще у серпні в нашій «Арт-студії». Щоп’ятниці відбувалися окремі заняття, на яких діти дізнались історію мультфільмів, про відомих художників – мультиплікаторів, переглядали шедеври світової анімації і, безпосередньо, готували власний мультик. Й сьогодні наші вихованці презентуватимуть свою анімацію. З такої гарної нагоди організовуємо для дітей свято: з майстер-класами, забавами й частуванням. За сприятливої погоди, цього тижня хочемо зробити показ мультику для львів’ян – на відкритому просторі в парку», – директор Дитячих клубів Залізничного району розповіла Леся Білецька.

«Це вже третій мультик, який створили вихованці Дитячих клубів. Раніше в Шевченківському районі діяла «школа анімації», результатом якої стали мультфільми «Ходить гарбуз по городу» й «Риби». Заняття під час реалізації таких проектів  – вдале поєднання фантазування, навчання малювання й гри. Й дітям це дуже подобається. Тому школа анімації продовжуватиметься в інших гуртках – для дітей з різних куточків нашого міста», – координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР зазначила Ольга Каспришин.

«В основі нашого мультика – історія, яку вигадали самі ж учасники проекту на основі прочитаних народних казок і новел. Діти  промальовували кожного персонажа й фонові зображення, підбирали музику й озвучували мультфільм. В результаті  спільної праці маленьких аніматорів  з’явилася «Байка про той світ…», виконана методом перекладки», – додала координатор заходу «Анімаційні канікули», педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району Оксана Демків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *