ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на Міжнародний фестиваль сучасної музики

|

Більше трьох десятків музичних подій протягом 11 днів – таким насиченим буде 21 Міжнародний фестиваль сучасної музики Контрасти, який розпочнеться у Львові 1 жовтня. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

rbl_6030

Головною ідеєю цього року є запропонувати слухачам таку програму фестивальних подій, яка б якнайширше змогла висвітлити великий спектр напрямків та розгалужень музичного мистецтва нашого сьогодення. Програма фестивалю є дуже різноманітною: це і електронна музика в клубі Picasso, і масштабні оркестрові програми, майстер-класи і «кава з композиторами». У програмі Контрастів будуть виконані твори , які ще ніколи не звучали в Україні.

За словами начальник управління культури ЛМР Ірини Магдиш, дві події Фестивалю відбуватимуться в режимі марафону, й розпочавшись ввечері, завершаться лише зранку.

«Контрасти –це містоформуюча подія на рівні з Jazz Bez та Форумом видавців. Я дуже горда тим, що такий фестиваль проводиться в нашому місці. Ми будемо намагатись надавати їм підтримку і надалі», – розповіла Ірина Магдиш.

Серед локацій Фестивалю Львівська філармонія та арт-кафе Квартира 35. Саме там відбуватимуться дискусії з композиторами-гостями фестивалю, які проходитимуть у форматі «кава з композитором».

Фото: dailylviv.com

Коментарі

  1. Хочу звернути увагу чиновників ЛМР на те що у всіх цивілізованих країнах для пенсіонерів існують знижки для відвідування таких заходів. А у ЛМР про це забули і деруть за вхідні квитки повну вартість. Я розумію, що пенсіонери та ветерани праці вам заважають розвернутись “по повній програмі”, але де б ви були тепер, коли б не їх важка праця впродовж цілого життя?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *