ОСТАННІ НОВИНИ

«Кажани» стали третіми на міжнародному турнірі в Польші

|

Волейболісти львівських «Кажанів» стали бронзовими призерами міжнародного турніру пам’яті Йозефа Гаєвського в польському місті «Слєпск Сувалки». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі клубу.

kazhany5

У першому матчі турніру, який став півфінальним, наші хлопці з рахунком 0:3 програли господарям турніру «Слєпск Сувалкам». У цьому поєдинку львівські волейболісти не могли як слід впоратися з подачею суперника, відповідно це і стало однієї з головних причин підсумкової поразки.

Наступного дня команда Яна Суха зіграла уже успішніше. «Кажани» з рахунком 3:1 здолали клуб польської ліги «плюс» «Політехніка Варшавська». Відповідно, перемігши на міжнародному турнірі у Вишкові, у Сувалках «Кажани» стали третіми.

«Прилетівши» до Львова, «Кажани» розпочали підготовку до матчу до матчу проти найзірковішого суперника у своїй історії – чемпіона Польщі та фіналіста Ліги Чемпіонів «Ресовії» з Жешува. 2 жовтня між командами заплановане спільне тренування, а 3 жовтня – міжнародний товариський матч. Початок гри у палаці спорту «Галичина» о 16:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *