ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці затримали «Land Rover» із арсеналом зброї

|

У пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, у автомобілі «Land Rover» громадянина Франції, прикордонники виявили мисливську зброю з набоями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

10

11

Під час огляду транспортних засобів, що слідують на виїзд з України по смузі руху «Зелений коридор» увагу прикордонного наряду привернув позашляховик марки «Land Rover», французької реєстрації із характерним мисливським малюнком на чохлі запасного колеса. За кермом автомобіля перебував 64-річний громадянин Франції. За рішенням інспектора прикордонної служби транспортний засіб було направлено на поглиблений огляд, в ході якого у багажному відділені авто виявлено цілий арсенал – дві одиниці нарізної мисливської зброї марки «TIKKA» та «DEMAS» з оптичними прицілами, одна гладкоствольна  рушниця марки «BROWNING», мисливський ніж та 438 штук набоїв різного калібру. Жодних дозвільних документів на зброю у чоловіка не знайшлося.

12

13

По факту незаконного поводження зі зброєю, прикордонники направили відповідне повідомлення працівникам Яворівського РВ ГУМВС України у Львівській області. По прибуттю слідчої групи міліції зброю у француза вилучено.

14

 

15

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *