ОСТАННІ НОВИНИ

У Львів повернулись 90-ті: деталі сьогоднішнього вбивства

|

Сьогодні приблизно о 8.00 год. на вулиці генерала Грекова  чоловік йшов по вулиці і його розстріляли невідомі особи, які перебували у автомобілі «БМВ» чорного кольору з номерами однієї з волонтерських організацій, що були викрадені вчора ввечері. Про це сьогодні, 25 вересня розповів начальник львівської міліції Дмитро Загарія, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами очільника міліції, чоловік, якого розстріляли, був причетний до кримінальних «кіл» Львова.

pfcnhtkbkb

«Ця особа, яку вбили , уже встановлена добре нам відома  –  чоловік раніше був судимий, характеризуються як негативна особа. Також він був пов’язаний з кримінальними авторитетами», – заявив Дмитро Загарія.

Щодо осіб, які вбили чоловіка, то міліція вже почала відслідковувати рух злочинців та їх дії.

«Після вчинення вбивства невідомі доїхали до вулиці Варшавської  і там потрапили  у ДТП – в’їхали в паркан, залишили авто на місці ДТП і зникли, а в машині залишилась зброя. Вони були одягнені, за словами очевидців, в камуфляжну військову форму», – уточнює Д. Загарія.

Наразі проводяться слідчо-оперативні заходи з метою встановлення осіб, що вчинили це вбивство.

Водночас, як повідомила речник МВС України у Львівській області Світлани Добровольська, ім’я загиблого – Родич Мар’ян Петрович -він був членом бригади кримінального авторитета Вови Морди і зник безвісти 18 листопада 2013 року та перебував у розшуку до сьогодні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *