ОСТАННІ НОВИНИ

4DX кінотеатр уже у Львові!

|

У новому ТРЦ «Форум», що відкрився сьогодні, 25 вересня, з’явився новий кінозал з форматом перегляду 4DX від «Планета Кіно». Наразі це лише третій кінотеатр з такою технологією в Україні, але унікальність львівського залу – нова технологія додаткового розпилення води, яка запрацює з жовтня, передає кореспондент Львівського порталу.

11

 

1

За словами співвласника «Планети Кіно» Дмитра Деркача, відтепер у Львові можна переглянути голлівудський блокбастер з унікальними спецефектами. Формат перегляду 4DX забезпечить глядачеві не лише яскраві візуальні враження а й відчуття.

9a

«Кінозали 4DX наразі є лише в Одесі, Харкові та Львові. Цей формат створений  корейською компанією, і саме вона облаштовувала кінозали у Львові. Формат 4DX допомагає стати безпосереднім учасником дій, що відбуваються в кіно», – розповідає Д. Деркач.

2

Першими випробували новинку на собі журналісти та найвідданіші шанувальники «Планета Кіно».

3

У кінозалі 4DX загальний ефект фільму підсилюють не лише 3D-окуляри, а й зручне крісло, на якому сидить глядач. Воно постійно рухається та вібрує, змінює кут нахилу та імітує падіння синхронно з ефектами фільму.

4

 

99

В залежності від сюжету в обличчя глядачеві може дути вітер, у залі з’являється туман, на голову може падати дощ, а блискавка лише загострює відчуття. Та це не все, адже Ви можете відчути події на нюх. До прикладу, якщо герої фільму опинилися на трав’янистій галявині чи у лісі, то глядач обов’язково відчує запах рослин!

5

Окрім залу із технологією 4DX «Планета Кіно» відкрила ще п’ять удосконалених кінозалів. Як зазначив Дмитро Деркач, у нових кінозалах глядач матиме значно більше простору та вдосконалену звукову систему. Тепер звук налаштовується згідно з параметрів кожного окремого залу, що значно покращує враження від перегляду.

7

«Ми збільшили не лише розмір самих крісел, а й відстань між рядами, що робить перегляд фільму значно приємнішим. Так, ми втратили багато місць, до 40%, проте комфорт глядачів – насамперед. Оновлені й звукові ефекти, адже апаратура підбиралась окремо під кожний зал. Шумоізоляція гарантує відсутність сторонніх звуків, а спеціальна система освітлення допоможе знайти ваше місце, коли ви спізнитесь. Ну і, звісно, нова система кондиціонування та вентиляції повітря», – додав він.

9

Ще одна новинка «Планети Кіно» – це Кіномаркет. Відтепер глядачі не будуть змушені стояти в довгих чергах за попкорном  та напоями,  а просто заходитимуть за потрібним товаром у звичайний супермаркет.

6

 

8

Нові технології кінопоказу у новому кінотеатрі в ТРЦ «Форум» доступні глядачам із 26 вересня.

10

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *