ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові тимчасово змінять рух транспорту через відкриття «Форуму Львів»

|

25 вересня урочисто відкриють ТЦ «Форум Львів», що розташований на вул. Під Дубом, 7б. У в’язку з цим у день відкриття буде змінено організацію дорожнього руху на прилеглих вулицях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

форум

Для  безпеки мешканців, які прийдуть на відкриття, з 08:30 год. до 14:00 год. для руху транспорту закриють частину вул.Куліша на ділянці після повороту на пр. Чорновола до вул. Люльки.

«Якщо буде можливість, то відкриємо швидше, за потреби буде закритою довше», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Також завтра по вул.Під Дубом можна буде проїхати тільки в одному напрямку – з пр.Чорновола на Джерельну.

«Спільно з патрульною поліцією будуть виставлені пости біля вул.Джерельної і буде обмежено рух транспорту на вул.Під Дубом у напрямку пр.Чорновола.

Вулиця Під Дубом буде обмежена для паркування, вона буде транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з пр.Чорновола до вул.Джерельної», – зазначив Ігор Собенко.

Мешканців просять вже сьогодні ввечері і впродовж п’ятниці не паркувати на вул. Під Дубом свої автомобілі.

Також планується закриття повороту з вул.Газової на вел.Цехову у першій половині дня, на час заходів з відкриття торгового центру.

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, громадський транспорт оминатиме закриту ділянку вул.Куліша через пр.Чорновола. «Маршрутки їхатимуть по пр.Чорновола, і через вул.Люльки виїжджатимуть на вул.Куліша. Тролейбус №13 курсуватиме без змін», – зазначив Ігор Собенко.

У зв’язку з відкриття торгового центру, водіїв просять у п’ятницю оминати вулиці, прилеглі до ТЦ «Форум Львів».

Як зазначила директор ТЦ «Форум Львів» Марина Нестернеко, очікується, що у день відкриття торговий центр відвідає близько 150 тис. гостей.

Фото: zakupy.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *