ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував Lviv Coffe Festival

|

Сьогодні, 24 вересня, у Львові стартувала найбільша подія кавової індустрії Європи – Lviv Coffe Festival, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

85

86

87

Відкрив фестиваль спеціальний гість – італієць Давіде Берті, чемпіон світу 2015 року з приготування кави у джезві. «Родзинкою» фестивалю було приготування кави у 20-літровій джезві, після чого чемпіон світу пригощав нею усіх охочих, а таких було багато.

86a

 

88

 

89

«Колись я працював банкіром, але згодом зрозумів, що я б не хотів займатись цим усе життя, тому я і покинув цю справу. Вже понад 8 років я в індустрії кави і дуже цим задоволений. Я обожнюю свою роботу, а без кави не можу прожити і дня! Я залюбки залишусь у Львові ще на кілька днів: тут своя атмосфера, я дуже хочу навчитись вашої майстерності кавоваріння», – розповідає Давіде Берті.

95

Також цікавинкою фестивалю є виставка понад 500 кавових горняток від київського ресторатора і колекціонера Ігоря Сухомлина.

91

 

92

Загалом на кавування зібралось чимало людей. На фестивалі присутня тепла атмосфера і неймовірний запах кави. Він триватиме до 27 вересня, тож бажаючі ще мають змогу скуштувати неймовірної кави.

96

Фото: Марта Мартинюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *