ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили наркопритон

|

Днями до Золочівського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що 34-річний місцевий мешканець організував у своїй квартирі в райцентрі справжній притон для наркоманів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

притон

Як з’ясувалося в ході перевірки, у цій оселі час від часу збиралися наркозалежні, які готували і вживали там наркотичні засоби.  Правоохоронці під час проведення обшуку в помешканні виявили та вилучили посудини із залишками наркотичної речовини, просочені тампони та використані шприци із залишками наркотику.

За словами начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Володимира Білоуса, власник квартири-притону арештований і знаходиться в слідчому ізоляторі. Тривають слідчі дії щодо встановлення усього ланцюга злочинної діяльності зловмисника.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, кваліфікованого ч.2 ст. 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *