ОСТАННІ НОВИНИ

Головам РДА та мерам міст проведуть лекції, як реагувати на надзвичайні ситуації

|

Актуальні питання  реалізації державної політики у сфері цивільного захисту на території Львівської області обговорили голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін під час зустрічі, яка відбулась у вівторок, 22 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

мери

Зокрема, сторони прийняли спільне рішення про проведення у жовтні цього року навчально-методичного збору з головами РДА, міськими головами міст обласного значення з питань удосконалення організації цивільного захисту на підпорядкованих адміністративних територіях.

“Навчально-методичний збір відбуватиметься у формі лекцій та семінарських занять, на яких обговорюватимуть питання удосконалення організації цивільного захисту на підпорядкованих адміністративних територіях, – розповів в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Віктор Борисенко. –  Тобто, очільники міст та районів навчатимуться, як правильно реагувати на надзвичайні ситуації, як передбачати фінансові ресурси на ці заходи, як створювати формування цивільного захисту та організовувати ліквідацію наслідків різного роду загроз”.

Фото: bnkomi.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *