ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у зоні АТО українські воїни не зазнали втрат

|

За минулу добу в зоні АТО внаслідок бойових дій не постраждав жоден український військовослужбовець. Про це Львівському порталу повідомили в прес-центрі РНБО.

mlhxxf 1

За словами речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, вчора в зоні АТО обійшлося без поранених і вбитих.

«На Луганському напрямку було зафіксовано 1 збройну провокацію противника. Пізно ввечері бойовики здійснили кілька пострілів з гранатомета поблизу с. Сокільники, що на північ від Бахмутської траси», – зазначив він.

Також Лисенко додав, що було неспокійно поблизу Світлодарського водосховища. «Зокрема, у другій половині дня бойовики порушували режим тиші поблизу сел. Лозове та Луганське, провокуючи наших бійців на відкриття вогню у відповідь. При цьому ворог застосовував гранатомети та стрілецьку зброю», – зазначив він.

Також Лисенко додав, що на північних околицях Горлівки (у Зайцевому та Майорську) ворог також здійснив кілька збройних провокацій. Зокрема, двічі було зафіксовано роботу ворожих снайперів.

Що стосується інших ділянок фронту, то вчора було абсолютно спокійно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *