ОСТАННІ НОВИНИ

Концерт пам’яті Владіслава Левицького: аншлаг, сльози та незабуті емоції

|

Учора, 22 вересня, у стінах Львівської опери відбулося два конценти пам’яті Владіслава Левицького, що зібрали багато фанатів співака, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

DSC02118

 

DSC02121

На концертах виступило чимало співаків та гуртів, що безпосередньо знали, дружили чи співпрацювали з Владіславом Левицьким. Кожен з них співав улюблену пісню Владіслава та висловлював щиру подяку всім, хто прийшов на виступ.

DSC02189

DSC02129

 

DSC02200

 

DSC02246

 

DSC02239

Як зазначили ведучі концертів, Владіслав Левицький довго мріяв про великий сольний концерт у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, але, на жаль, не встиг реалізувати свою мрію. Тому організатори зробили акцент на тому, що це – сольні концерти Владіслава, його заслуга, його мрія.

DSC02313

 

DSC02321

 

DSC02398

Під час усіх виступів на сцені на великому екрані показували фото та відео з виступів самого Левицького, що викликало у глядачів враження, ніби це справді сольний концерт Владіслава.

DSC02413

 

DSC02434

Найяскравішим моментом концерту став останній номер – вступ самого Владіслава Левицького, який вдалось утілити у життя завдяки техніці. На сцені поставили великий екран на який вивели відео, де співак виконує свого композицію «Тільки чекай». Цей виступ викликав шквал емоцій у глядачів, які плакали, підспівували та стоячи аплодували відомому львівському виконавцю.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *