ОСТАННІ НОВИНИ

Безробітний чоловік вкрав у сусіда мотоцикл

|

Правоохоронці знайшли зловмисника-крадія мотоциклів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівьскій області.

дніпро

У Жовківський райвідділ міліції, 22 вересня близько 18.30, звернувся 27-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік повідомив, що з його домогосподарства був викрадений мотоцикл «Дніпро». Збитки заявник оцінив у дві тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 27-річний непрацюючий львів’янин. Викрадений мотоцикл, за словами зловмисника, він вже встиг продати.

Наразі працівники райвідділу встановлюють місцезнаходження транспортного засобу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Правопорушення карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *