ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня у Львові стартує кавовий фестиваль

|

У четвер, 24 вересня, у Львові стартує найбільша подія кавової індустрії Європи – Lviv Coffee Festival. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

1 (1)

Так, 24-27 вересня на каву до Львова збирається вся Україна, тому невипадково, що саме тут проводиться найбільша подія кавової індустрії – Lviv Coffee Festival. Спеціальним гостем фестивалю стане італієць Давіде Берті – чемпіон світу 2015 року з приготування кави у джезві, про це сьогодні на прес-конференції повідомили організатори.

Кавова зірка під час відкриття фестивалю, 24 вересня о 14.00, заварить каву у величезній 20-літровій джезві. На урочистість запросять відомих львів’ян, щоб спільно з Давіде приготувати фестивальну каву. Наразі список почесних гостей не розголошують.

За словами директора фестивалю Андрія Сидора змінено місце проведення кавового фестивалю. Відтак, Lviv Сoffee Festival уперше проводитиметься у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17).

«Вже дев’ять років ми презентуємо все найкраще, що є у каві та до кави. Вдосконалюємось, розвиваємо та популяризуємо. Ми хочемо працювати і надалі, щоб стати найкращим кавовим фестивалем Європи. Ми змінили назву фестивалю, його локацію, значно розширили його професійну складову», – зазначив Сидор.

Традиційно, в рамках фестивалю відбудеться тур кав’ярнями Львова, кавова ВелоМИЛЯ, виставка кавового обладнання та аксесуарів КаваEXPO, Кавовий ярмарок та ін.

Цьогоріч на Lviv Coffee Festival теж буде задіяна соціально складова. Відтак, гривня із кожного вхідного квитка на фестиваль буде скерована на оснащення кардіологічного профілю педіатричного відділення ЛОДКЛ Охмадит.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *