ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонникам збільшать зарплати

|

16 вересня цього року Кабінет Міністрів України розглянув пропозиції Держприкордонслужби України та ухвалив Постанову №704 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889». Відповідно до неї військовослужбовцям Державної прикордонної служби України встановлюється щомісячна додаткова грошова винагорода як у Збройних Силах та Національній гвардії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

прикордонники

Ця Постанова набирає чинності з 1 січня 2016 року.

Таким чином, вже з січня наступного року грошове забезпечення прикордонників зрівняється з  грошовим забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил та Національної гвардії. При цьому рівень грошового забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби України буде збільшено в середньому на 20% у порівнянні з поточним роком.

Крім того, з 1 вересня  2015 року підвищені заробітні плати отримають працівники прикордонного відомства. Це передбачено Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» (щодо підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати), згідно з яким з 1 вересня 2015 року підвищується прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата з відповідним збільшенням витрат на оплату праці, пенсійне забезпечення, допомоги сім’ям з дітьми та одноразові допомоги, стипендії аспірантів і докторантів. Середній розмір підвищення заробітної плати працівників Державної прикордонної служби України в залежності від кваліфікації працівника становитиме від 13 до 19%.

Фото: volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *