ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний контроль» висунув кандидатів на місцеві вибори 2015

|

У понеділок, 21 вересня відбулися обласна та міська конференції політичної  партії «Громадський рух «Народний контроль». Відповідно до рішення міської організації партії визначилися із кандидатами на місцеві вибори 2015 року. Кандидатом на посаду міського голови Львова висунуто, депутата Верховної Ради України Дмитра Добродомова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НК.

15

Виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив голова обласної організації «Народного контролю», керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук. Загалом «Народний контроль» виставив кандидатів у всіх 64 округах у Львові. Серед кандидатів у депутати громадські активісти, волонтери та учасники АТО, підприємці та журналісти.

16

Список «Громадського руху «Народний контроль» на виборах до Львівської обласної ради очолив громадський діяч, депутат Львівської міської ради Андрій Білоус.

17

Тим часом, у м. Винники партія висуває кандидатом на посаду мера місцевого громадського діяча, самоборонівця Володимира Почаєвця.

14

«В нас є чіткий антикорупційни план для Львова, прекрасна  команда, яка зможе його втілити. Дякую за довіру та право кандидувати на мера. Я боротимуся за посаду міського голови Львова тому, що без подолання корупції на місцях – неможливі жодні реформи. Львів – можна зробити першим містом без корупції.», – заявив Дмитро Добродомов.

Зазначимо, що серед висунутих кандидатів 30 відсотків становлять жінки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *