ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні у Шегинях затримали псевдофранцуза

|

Прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, не пропустили через державний кордон громадянина Республіки Конго, який видавав себе за француза. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

71

Сьогодні вночі, під час здійснення паспортного контролю подорожуючих громадян автобусу сполученням «Київ – Легніца», у інспектора прикордонної служби виникли підозри щодо належності паспортного документа пред’явникові, громадянину Франції. 25-річного чоловіка було запрошено на співбесіду, в ході якої з’ясувалось, що псевдофранцуз насправді є громадянином Республіки Конго та певний час навчався в одному з вишів Дніпропетровська. Скориставшись чужим паспортом, він хотів нелегально потрапити до Європи, однак такої прискіпливості українських прикордонників не передбачив.

Наразі подорож іноземного студента обмежилась відвіданням пункту тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону, в який останнього було поміщено в адміністративному порядку до встановлення особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *