ОСТАННІ НОВИНИ

За скільки часу помре солдат, якщо медики зреагують невчасно

|

Під час поранення з ушкодженням артерій у бійця є всього близько п’яти хвилин щоб поборотись за своє життя, бо далі стає запізно. Про це Львівському порталу повідомили у регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м. Львів).

19

 

Щойно ворожа куля чи уламок знаходить на полі бою воїна то життя бійця починається мірятись на миті. Миті, що варті вічності. Саме тому медики 61-го передового військового шпиталю навіть під час тиші на лінії зіткнення не припиняють своє тренування.

20

Більшість цих людей професійні медики з цивільних медичних установ. Вони були мобілізовані під час останньої хвилі мобілізації. Та служба у передовому військовому шпиталі дещо відрізняється від роботи цивільних лікарень.

21

«Ми відпрацювали питання прийому великої кількості поранених. Їх оперативне визначення та надання допомоги. Також медики відпрацювали питання взаємодії у команді», – повідомив головний хірург шпиталю Ярослав Собков.

22

Як відомо, незважаючи на тишу, яка панує поблизу Маріуполя військові медики готуються до можливих провокацій. І вони роблять все, щоб наші бійці, навіть отримавши поранення були врятовані.

24

 

Медик військовий

Фото: Тарас Грень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *