ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на роботу

|

Підприємствам Львова терміново потрібні на роботу токарі, слюсарі з механоскладальних робіт, шліфувальники, фрезерувальники, малярі (по металу), заточувальники, формувальники деталей та виробів, машиністи крана (кранівник), слюсарі-ремонтники, електрогазозварники. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

eHuOQkquTvc

Львівський міський центр зайнятості інформує про нові вакансії:

Токар, з/п 4200грн., 3 розряд, обробка деталей на універсальних верстатах.

Слюсар з механоскладальних робіт, з/п 4200 грн., 4 розряд, складання, регулювання та випробування складних вузлів агрегатів та машин. Обов’язкове знання КРЕСЛЕННЯ, стаж роботи від 2 років.

Шліфувальник, з/п 4000 грн., 4 розряд, шліфування і доведення деталей на шліфувальних верстатах, налагодження верстатів, стаж роботи від 2 років.

Фрезерувальник, з/п 4000 грн., 4 розряд, фрезерування складних деталей та середньої складності на горизонтальних та вертикальних фрезерних верстатах, стаж роботи від 2 років.

Маляр (по металу), з/п 4400 грн., 3 розряд, підготовка металевих деталей та поверхней під фарбування: знежирювання, шпаклювання, грунтування деталей та поверхней виробів, фарбування пульверизатором під камуфляж.

Заточувальник, з/п 3900 грн., 4 розряд, заточування і доведення різального інструменту на заточувальних верстатах з самостійним їх налагоджуванням.

Формувальник деталей та виробів, з/п 3500 грн., підготовка форм(оснастки) для формування виробів, укладання арматурних каркасів, прийняття бетонної суміші в бадді, самохідний бункер або бетонорозподілювач, установка форм в камери теплообробки, розпалубка форм та складування готових виробів на площадці, завантаження автомашин готовою продукцією для вивозу її до місця призначення.

Машиніст крана (кранівник), з/п 3500 грн., 3 розряд, машиніст мостового крану, виконувати навантажувально-розвантажувальні роботи з переміщення залізобетонних виробів та будівельних матеріалів, перевіряти технічний стан крану, обов’язкове посвідчення кранівника.

Слюсар-ремонтник, з/п 3500 грн., обслуговування та поточний ремонт деталей до залізобетонних виробів, наявність санітарної книжки, досвід роботи та посвідчення 4-5 розряду обов’язкові.

Електрогазозварник, з/п 3500 грн., 4 розряд, поточний ремонт в житлових будинках, зварювання труб, випробування зварних швів, види дефектів у зварних швах та методи запобігання їм, принцип підбирання режиму зварювання за допомогою приладів, марки та типи електродів.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *