ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік покинув роботу і вирушив до мобілізованої дружини у зону АТО

|

Чоловік покинув роботу і пішов служити санітаром у зоні АТО заради своєї мобілізованої дружини-лікаря. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі Міністерства оборони України у Львові.

9

Вікторія стала військовою порівняно недавно. Вона мобілізована. Отримавши повістку не стала ховатись і тікати від служби. Адже на її переконання всім українцям потрібно захистити свою державу. Однак не лише роботою живе цей прекрасний лікар. Є у неї в житті прекрасна людина, в яку вона закохана до безтями. Це її чоловік – Андрій.

Коханий Вікторії не зміг відпустити на війну самою тому пішов разом за своїм коханням.

«Коли Вікторія отримала повістку, Андрій не став її відмовляти. Він просто пішов у військкомат, і кинувши все став санітаром в тому ж самому шпиталі куди скерували його Вікторію. Такий свій поступок він пояснює тим, що чоловік має бути завжди поруч своєї дружини, щоб у разі потреби захистити свою половинку, підтримати та вберегти», – йдеться у повідомленні.

Зараз родина Паламарчуків переконана, що таке випробовування, як війна лише зміцнить їх почуття. Бо вони один за одним і у вогонь, і у воду…

10«Вікторія Сергіївна лікар-травматолог 61 передового військового шпиталю. Більшу частину свого робочого дня капітан медичної служби Вікторія Паламарчук проводить на ногах оглядаючи травмованих бійців. На її руки лягає чи не основна робота, як в період затишшя, так і в період активних бойових дій. І від дій цієї невисокої на зріст, з дивовижно добрими очами дівчини залежить те, чи буде боєць в подальшому житті повносправною людиною. І як довго будуть загоюватись його рани», – йдеться у повідомленні.

Варто додати, що познайомилось подружжя випадково. Андрій працював звичайним охоронцем на лікарняній базі. Вікторія ж була лікарем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *