ОСТАННІ НОВИНИ

На Житомирщині п'яний суддя вчинив криваве ДТП

|

Мешканці Олевського району Житомирської області сьогодні на кілька годин перекривали рух транспорту на мосту через річку Уборть, вимагаючи покарати винуватців резонансного ДТП, що сталося напередодні за участі судді районного суду, внаслідок чого загинув 21-річний мотоцикліст. Про це пише УНІАН з посиланням на прес-службу УМВС України у Житомирській області.

дтп мото elets-adm.ru

Як зазначається у повідомленні, «сьогодні вранці, 19 вересня, кілька десятків молодих людей Олевського району вийшли до місця ДТП».

Громадяни висловлювали невдоволення та вимагали негайного затримання судді.

Прокуратура області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Установлено, що у п’ятницю, 18 вересня, у м.Олевськ на вул. Промисловій автомобіль марки «Форд» моделі «Мондео» під керуванням судді Олевського районного суду зіткнувся з мотоциклом марки «Вайпер», за кермом якого перебував 21-річний місцевий житель. За попередніми даними, водій автомобіля «Форд Мондео», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мотоциклістом.

Від отриманих травм, несумісних із життям, мотоцикліст помер в кареті «швидкої», також травмовано 54-річного пасажира авто.

«Оскільки учасником ДТП є 45-річний працівник районного суду, відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено прокуратурою, яка й проводить подальше досудове розслідування», – зазначили в міліції.

Винуватцю ДТП може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на особистому контролі прокурора області.
Фото:  elets-adm.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *