ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Львові відкриють Почесне консульство Республіки Корея

|

У Львові 22 вересня відбудеться урочисте відкриття Почесного консульства Республіки Корея. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

819017_l_1441285473_380x228_3_0_1442583040_380x228_3_0

Очолить установу Почесний консул Ртіщев Владислав Вікторович, який 9 червня 2015 року офіційно визнаний Міністерством закордонних справ України Почесним консулом Республіки Корея. Консульський округ охоплюватиме межі Львівської області.

Основними завданнями Почесного консульства Республіки Корея у Львові будуть: захист прав та інтересів громадян і юридичних осіб Південної Кореї, які перебувають на території України, представництво інтересів Південної Кореї, сприяння розвитку політичних, економічних, культурних, наукових та інших зв’язків, збір інформації про поточні події в сфері торгівлі, економіки, культури, науки. Одним із пріоритетних напрямків діяльності Почесного консульства стане розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату та максимальної підтримки для корейських інвесторів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *