ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян здивують на концерті пам’яті Владіслава Левицього

|

У вівторок, 22 вересня, у Львівській опері відбудеться концерт пам’яті Владіслава Левицького – львівського співака, який трагічно загинув під час ДТП. Про те, яким має бути цей виступ, на прес-конференції розповіли організатори, передає кореспондент Львівського порталу.

левицький2

 

Організаторами концерту є відомі українські ведучі та виконавці, що безпосередньо дружили із співаком. Один з них, ведучий та виконавець Тарас Гаврик, розповів про те, як виникла ідея концерту.

«Коли нас називають організатори, то це трошки дивно чути, адже ніхто з нас не хотів організовувати такого концерту. Проте, коли ми зустрічалися на поминках, сама ідея просто витала в повітрі. У нас не було навіть інших варіантів. Тому ініціативні люди вирішили, що концерт треба робити», – сказав ведучий концерту.

Режисер та ще один ведучий концерту Богдан Гациляк запевнив, що концерт має буди драйвовим та запальним.

«Це концерт пам’яті, але ми хочемо презентувати його як великий сольний концерт Владіслава Левицького. Не даремно концерт називається «Я є!» Я особисно спілкувався з Василем і він планував робити свій тур містами Західної України з фіналом у рідному Львові. Ми хочемо, щоб те, що він планував, звійснилося. Так, він буде із ноткою суму, але ми хочемо показати, який Левицький був насправді: з неймовірним почуттям гумору та драйвом. Ми не хочемо робити з виступу концерт-реквієм», – сказав Гациляк.

Пісні артиста виконуватимуть Dzidzio, Наталя Бучинська, Антитіла, Павло Табаков, Лесик Бенд, Андріана, Тарас Гаврик, Назар Савко та багато інших.

За словами організаторів, на глядачів чекає багато сюрпризів: технологічні новинки, які раніше ніколи не робили в Україні, та безліч незвичних дуетів. Тарас Гаврик також розповів, з чого складатиметься концерт.

«Сама ідея не є надто складною. Концерту програму становитимуть загалом після Владіслава Левицького, а також пісні його авторства та демо-версії пісень, які він не встиг реалізувати. Окрім того ми готуємо декілька сюрпризів, проте зараз це секрет. Ми хочемо здивувати відвідувачів», – зізнався він.

У зв’язку із шаленим ажіотажем львів’ян, організаторам довелось зробити додатковий концерт.

«Спочатку ми планували один концерт на 22 вересня, на 19.30. Але коли ми побачили, що фактично без реклами, протягом 5 днів ми продали 90% квитків, нам довелося організувати додатковий концерт на 17.00 цього ж дня», – розповів один з організаторів Володимир Водвуд.
Концерти мають серйозний соціальний зміст. Організатори планують запросити на виступ військовий, родичів загиблих Небесної сотні та людей з особливими потребами. Окрім того кошти від проданих квитків підуть на реалізацію благородної мети.

«Концерт у нас соціальний, усі артисти у нас виступають безкоштовно. Усі кошти, як ми зберемо з квитків ми плануємо віддати батькам Владіслава Левицького. Але, якщо батьки відмовляться від коштів, ми віддамо їх на лікування якійсь хворій дитинці. На час другого концерту ми вже будемо знати куди підуть кошти і оголосимо про це зі сцени», – запевнив Водвуд.

Не проґавте свій шанс побачити та почути відомих співаків, що наживо співатимуть драйвові пісні Владіслава Левицького.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *